Зошто жените живеат подолго од мажите?

Просечниот животен век на жените е подолг од оној на мажите не затоа што се поиздржливи, туку затоа што немаат вакви примитивци да им го расипуваат просекот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.