Зошто не е паметно да се има стаклена врата во канцеларија?

Особено па кога чистачката добро ќе си ја заврши работата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.