Зошто не треба да го задевате мирното дете

Во секој клас има по едно тивко и повлечено дете кое насилниците го задеваат, но во овој случај не е баш така.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!