Зошто така Цецо кога „тражила си све, све смо ти дали?“

Ова е тажен ден за тимот на Мотика…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.