Зошто во Македонија се ретки жените со манекенско тело?

Причината лежи во традиционалниот начин на воспитување на децата 🙂.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.