Ќерката на Ван Дам ПРОТИВ ќерката на неговиот лут ривал Долф Лундгрен: Која е појака?

Разгледајте ги добро фотографиите на двете девојки, Ида Лундгрен и Бјанка Ван Дам, а потоа гласајте на анкетата подолу.

Ида Лундгрен

Има 23 години, родена е во Стокхолм и е на почеток на својата кариера како фото-модел.

Бјанка Ван Дам

Бјанка е 6 години постара од Ида и реши да тргне по стапките на својот татко. Првата улога ја доби во филм, во кој играше заедно со нејзиниот татко, а потоа глумеше и во други филмови. Покрај тоа таа е и успешен фото-модел.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.