10 деца кои „искинаа“ со нивните смешни размислувања што дури можеме да учиме од нив

Децата имаат поинаков поглед на нашиот свет и често нѐ изненадуваат со паметни и смели изјави. Тие се нови во сето ова, постојано поставуваат прашања за сè што гледаат. Интересно е да се гледа како тие учат да ги изразуваат своите мисли, но некои деца понекогаш се премногу духовити

#1

 

#2

 

#3

 

#4

 

#5

 

#6

 

#7

 

#8

 

#9

 

#10

  • Марјан напиша:

    На мојот пет годишен внук дедому му ја раскажува црвенкапа. “И Мајка и и дала црвено капче и ја нарекле Црвенкапа.” И детево: “A како се викала пред тоа?” Сте бевме изненадени од прашањето. 🙂

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.