10 кратки вицови за брзо подобрување на расположението

Верник го прашува попот:
– Попе, за време на пости ништо ли од месо не смее да се јаде? На пример салама, виршли?
– Ако се под 200 денари – може…

– – – – – – –

Народна поговорка:
„Без разлика во која држава ќе одиш на одмор, сувенирите пак ќе се кинески!“

– – – – – – –

– Тато, не пиеш, не пушиш, не одиш по жени. Од што ќе умреш?
– Од мајка ти!

– – – – – – –

Две плавуши си прават муабет:
– Вчера бев на очен преглед.
– Што ти кажаа?
– Паа… да ја научам азбуката.

– – – – – – –

– Тато, ќе излегувам со девојката… Имаш ли 500 денари?
– Излегувај сине, не се секирај за мене!

– – – – – – –

Маж и жена се караат:
– Митро, ти си како последниот пар кондури во продавница!
– Стојане, знам дека ме навредуваш, ама не можам да разберам точно како?
– Сто души пред мене ги пробувале, а јас глупакот сум ги зел!

– – – – – – –

Народна поговорка:
„Ако околу еден маж се вртат многу жени – на пари е…“

– – – – – – –

– Колку јако го сакаш кафето?
– Да се покажува на тест за наркотици.

– – – – – – –

Филмовите за возрасни создаваат нереална представа кај младите за тоа колку брзо може да ви дојде водоводџија дома.

– – – – – – –

Мажот се враќа од 30-дневен службен пат и започнува бурен с*кс со жена си.
Наеднаш некој чука на ѕидот и се слуша машки глас:
– Еееејјј, 30 дена не запревте!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *