10 кратки вицови за долго смеење

– Тато, зошто еден маж во Македонија може да има само една жена?
– Законот не штити синко!

– – – – – – –

– Какво вино сакате, бело или црвено?
– Јас сум далтонист, тури една ракија!

– – – – – – –

– Мамо, сакам братче!
– Не бива, татко ти е во странство…
– Да го изненадаме, а?

– – – – – – –

Сериозна врска е тогаш, кога не ја викаш кај тебе да гледате филм, туку серија.

– – – – – – –
– Оче грешев, вчера претепав еден политичар.
– Кажувај ги само гравовите синко, не добрините…

– – – – – – –

Детството завршува во моментот кога родителите ќе почнат да ја кријат ракијата од тебе.

– – – – – – –

– Мила, кога пак ќе те видам?
– Кога пак ќе се скарам со маж ми!

– – – – – – –

– Татко ти дома ли е?
– Не, отиде на море.
– Аха, на одмор ли?
– Не, со мама.

– – – – – – –

Разговор на чет:
– Мажена ли сте?
– Понекогаш. А Вие женет ли сте?
– Да, ама не многу.

– – – – – – –

– Мамо, сакам куче!
– ЖИВОТНО дома, никогаш! Забранувам!
– А тато?
– За татко ти направив исклучок.

– – – – – – –

– Оче грешев, вчера претепав еден политичар.
– Кажувај ги само гравовите синко, не добрините…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *