10 кратки вицови за долго смеење

Стариот мајмун му објаснува на младиот што е тоа условен рефлекс:
– Сега ќе го стиснам ова копче, а оној идиот со белата престилка ќе ни донесе по една банана.

– – – – – – –

– Вие мажите само во деколтето на жената знаете да гледате!
– Мислиш ли дека ако јас се шетам со раскпчан патент, ти ќе ме гледаш во очите?

– – – – – – –

Вегетаријанците се едни такви доста наивни индивидуи, кои се цврсто убедени дека саламата се прави од месо.

– – – – – – –

– Тато, точно ли е дека сте ме нашле во празот?
– Точно е, Зоки! Вчера те најдовме зад гаражата, а завчера на автобуската. Престани да локаш ракија, сине!

– – – – – – –

Човек дури и добро да живее, доаѓа жена му и си го прибира од кафаната.

– – – – – – –

Прво правило на младоженецот, за долг и среќен брак:
„Забрави на сè со што те хранела мајка ти!

– – – – – – –

Мажот ја прашува љубовницата после с*кс:
– Мила, знаеш ли кој ја напишал „Кама Сутра“?
– Не, ама знам кој не ја прочитал!

– – – – – – –

– Ало Комшо, слушам дека жена ти направила сообраќајка со новиот автомобил. Повредена ли е?
– Уште не е. Се заклучи во спалната.

– – – – – – –

– Зошто си го крстил кучето Белчо кога е црно?
– А твојата жена зошто се вика Добринка?

– – – – – – –

Доктор оди во ординацијата на свој колега:
– Колега, нешто не сум добар, ќе ме прегледаш ли?
– Зошто сам не се прегледаш?
– Не можам бе, многу скапо земам!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *