10 кратки вицови за инстант подобрување на расположението

– Жено, ти се исплаши ли сношти кога се вратив пијан, со скршена глава, помодрено око и избиени два заба?
– Кога се врати дома ти си беше добар.

– – – – – – –

Зоки му вели на татко си:
– Тато, тато, вчера со Славјанка и Венко речиси правевме тројка.
– Како тоа речиси бе?
– Па Славјанка не дојде.

– – – – – – –

Плавуша се слуша на телефон со другарка:
– Да ти кажам само една супер работа. Отворија една нова автоперална многу блиску до нас. Ќе можам и пешки да одам.

– – – – – – –

Ерген – човек кој сака да има жена, но мама не дава.

– – – – – – –

– Се мислам да се откажам од тие социјални мрежи.
– Зошто?
– Некакви бабички и дедовци тврдат дека ми се школски.

– – – – – – –

Некои мажи се симпатични и на 60 години, а некои не се ни на 20. Не е до годините, до колата е!

– – – – – – –

– Мажу имам добра и лоша вест. Со која да започнам?
– Сеедно.
– Те напуштам.
– А лошата?

– – – – – – –

Плавуша влегува во библиотека.
Библиотеката:
– Врне а?

– – – – – – –

– Изгледаш многу уморен брат.
– Е така ти е, одмор во Охрид, секој ден пешки до езерото.
– А каде беше сместен?
– Во Ресен.

– – – – – – –

– Мажу, имам љубовник.
– Ако, така му треба!

– – – – – – –

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *