10 кратки вицови за љубителите на црниот хумор

Делчевска промоција: Се закачаш со еден, те тепаат тројца.

– – – – – – –

МВР објавува оглас:
„Лекуваме клептоманија со клаустрофобија.“

– – – – – – –

– Жено, што си ставила во кексот?
– Тајна, душо…
– Мори ти глупа си или така се правиш… Кажи веднаш, на интензивна сум во клиника, докторите прашуваат…

– – – – – – –

– Мила, супата со печурки е прекрасна.
– Таква супа се јаде еднаш во животот.

– – – – – – –

Возрасен богаташ се советува со својот пријател кој е стар дедо со згодна и млада жена:
– Сакам да се оженам за една убава девојка, ама таа има 25, а јас 65. Дали шансите ќе ми се зголемат ако ѝ речам дека сум 50?
– Не другар, шансите ќе ти се зголемат ако ѝ кажеш дека си 80.

– – – – – – –

Авионска несреќа, ја отвораат црната кутија. Последните збориви што ги снимила биле:
– Тато, татооо, дај и јас малку да повозам!

– – – – – – –

Вести:
„Сношти во зоолошката градина, два и пол непознати сторители се обиделе да го украдат крокодилот.“

– – – – – – –

– Докторе, мажот ми фати трипер. Што да правиме?
– А тој зошто не дојде да го прегледам?
– Па тој уште не знае!

– – – – – – –

Метеорски дожд. Sвезди паѓаат на секои 5 минути. Зетот и бабата си замислуваат желби. Зетот си замислил, бабата не успеала…

– – – – – – –

Берберницата „Ван Гог“ ве очекува…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.