10 кратки вицови за повесел продолжен викенд

Автомобилите се создадени за да успееме да стигнеме од точка А до точка В.
Ако со поскапички и полуксузни, некои може да стигнат и до точка G.

– – – – – – –

– Жено, многу пари си потрошила!
– Трошам само за потребите на семејството!
– На фискалната пишува: сенка за очи, шминки и шише вино.
– Па семејството има потреба од убава и среќна жена!

– – – – – – –

Жената без шминка е страшно нешто, еве гледај…
– Ама ова е слика на исплашена мечка, бе!
– Е да де, жена ми ја сликаше.

– – – – – – –

Разговор на Инстаграм:
– Здраво, јас сум Ваш таен обожавател!
– Навистина!? А зошто сте „таен“?
– За да не дознае жена ми.

– – – – – – –

– Мажу, излегувам, нешто ти треба ли?!
– Не, тоа е доволно.

– – – – – – –

– Што е заедничко меѓу грдата жена и салатата?
– И двете одат со многу ракија.

– – – – – – –

– Абе брат, ти од кога носиш обетки?
– Откако жена ми ги најде во колата…

– – – – – – –

Многу мразам луѓе кои земаат наркотици, а од нив најмногу ги мразам оние од обезбедувањето на аеродромот.

– – – – – – –

Паметната жена дарува среќа, глупавата ја чака!

– – – – – – –

Животот ви се средил, ако пијалокот што го пиете е постар од жената со која спиете!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.