10 кратки вицови за повесел викенд

– Беше ли на море?
– Ехеееј… уште лани!

– – – – – – –

Оглас:
– Продавам полн резервоар со гориво. Автомобилот со него е бесплатен!

– – – – – – –

– Извинете, колку чини кремот за заштита од сонце?
– 500 денари!
– Што? Ај дајте ми две кисели млека!

– – – – – – –

– Не можам да сфатам зошто во Холандија слободно се продаваат халуциногени печурки.
– Ти жените си им ги видел ли?

– – – – – – –

– Сине, денес е најсреќниот ден во твојот живот!
– Тато, свадбата ми е утре!
– Да, де! На тоа и мислев!

– – – – – – –

Не тагувај за пропуштената шанса. Таа не е последна, ќе имаш уште многу пропуштени шанси…

– – – – – – –

– Чичо Митко, ќе ми покажеш ли како се користат презе*вативите?
– Се разбира, шампионе. Вадиш еден од кутијата и си го ставаш во новчаникот.
– И после?
– Тоа е.

– – – – – – –

Жените се како фудбалерите – лежи, стенка, а ти си мислиш дали симулира, или не?

– – – – – – –

Во хидрометеоролошкиот завод пуштаат оглас за метеоролог.
Плата: 15.000 денари, се чувствува како 20.000, ма неста и како 25.000.

– – – – – – –

Единствената причина зошто во Египет има пирамиди е, шти се претерано тешки, за да бидат пренесени во Британскиот музеј.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.