10 кратки вицови за повесели празници

Поарано татковците имаа по 3, 4, 5 деца. Сега децата имат 3, 4, 5 татковци…

– – – – – – –

– Ало, жено, кога ќе исперам, ќе ја пуштам правосмукалката.
– Ти си мажот, ти командуваш!

– – – – – – –

BMW HYBRID – лете го возиш, зиме го туркаш.

– – – – – – –

Разликата меѓу сопругата и љубовницата е 40 кг.
А меѓу сопругот и љубовникот – 40 минути.

– – – – – – –

– Имаш ли бормашина?
– Имам, а знаеш ли зошто?
– Не!
– Зошто НЕ ДАВАМ!

– – – – – – –

– Фато, дојди вечер да те нацртам гола…
– Ама, јас не сум модел бе, Мујо…
– Е, добро де и јас не сум уметник…

– – – – – – –

Тоа, коешто пијан маж ти го ветува, ни Златната рипка не може да ти го исполни.

– – – – – – –

– Мамо, ќе излегувам со другарите.
– Добро ќерко, но користи заштита!
– Мамо, знааам… 16 години сум.
– А јас сум 31!!!

– – – – – – –

– Докторе, целото тело многу ме чеша!
– A откако ќе се искапете пак ли е така?
– Првата недела престанува, а потоа пак почнува.

– – – – – – –

– Тоа е невозможно!
– Ништо не е невозможно.
– Ај со отворена уста кажи ја буквата „П“.

  • Zemits machine напиша:

    Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no back up. Do you have any methods to stop hackers?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *