10 кратки вицови за весел старт на викендот

Физички закон од семејниот живот: Штом жената зоврие, мажот испарува!

– – – – – – –

Падобранец – човек, којшто слегува од дрвјата, на коишто никогаш не се качувал.

– – – – – – –

Совет на денот:
Колку повеќе те нервираат, толку повеќе се насмевнувај! Колку повеќе се насмевнуваш, толку повеќе се нервираат.

– – – – – – –

Плавуша прв пат оди на стоматолог и тој ѝ објаснува:
– Само ќе ја отворите устата и ќе завршиме работа…
– Д-ре, јас имам дечко!

– – – – – – –

Знаете ли, дека…
Не е нервозен тој што тропа со прстите на масата, туку тој што тоа го дразни.

– – – – – – –

– Жено, ќерка ни веќе била со момче…
– Зошто мислиш така?!
– Ѝ дадов банана за десерт, а таа прво си ја врза косата…

– – – – – – –

– Две три во едно, три дупли, две нормални. Три чаја. Два билни и еден од шипка. Тој со шипка со две медчиња, билните со по три шеќерчиња. Три во едно со по три бели, дуплите со по две кафеави, а нормалните со по еден засладувач.
Келнерката по кратко размислување:
– Немаме струја…

– – – – – – –

Сообраќаен полицаец запира автомобил за контрола. Возачот му вели на полицаецот:
– Голем баксуз си брат…
– Зошто?
– Јас еднаш седнав да возам трезен, ти тогаш најде да ме запираш!

– – – – – – –

„Сите мажи бараат едно и исто.“
Тоа обично го кажуваат жени од кои никој ништо не бара!

– – – – – – –

Двата услови за стабилно женско пријателство:
– Различен вкус за мажи
– Ист вкус за алкохол

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.