10 луѓе кои посакуваат нивниот ден да има копче за ресетирање

Многумина од нас би сакале постојано да бидат благословени и чувани од зло. Но, понекогаш работите стануваат толку лоши што единственото нешто што ни останува е да фотографираме и да споделиме со луѓето.

Направивме компилација од 10 фотографии кои покажуваат дека лоши работи можат да се случат дури и во најдобро време.

1. „Девојка ми ми помагаше да ја скратам косата. Се додека не слушнав воздишка“.

 

2. „Се сомневам дека некој би го забележал ова“.

 

3. „Моето бурито утрово ме измоча. Сè уште имам 7 часа од работното време, а би требало да поминам 80 километри за да одам дома и да се пресоблечам“.

 

4. „Денес бев отпуштен без известување, ги најдов сите мои работи веќе во кутија кога стигнав на работа“.

 

5. „Пред 2 дена ме прегази камион. Сега мојата десна нога изгледа како да му припаѓа на некој друг“.

 

6. „Направив дупка во ѕидот зашто се онесвестив додека го дував носот“.

 

7. „Еве што ми се случи кога се онесвестив пред некое време“.

 

8. „Го најдов ова во мојот сунѓер откатко се избањав“.

 

9. „Ја знаете мојата болка“.

 

10. „И тестот се прашува дали сум бремена“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.