10 луѓе кои само сакаат да живеат нормално, но животот има други планови за нив

Изненадувањата, без разлика дали се добри или лоши, ни помагаат да живееме со поголем ангажман и чудење, а истовремено внесуваат виталност во нашиот секојдневен живот. Прекрасните изненадувања можат да ни го направат целиот ден, додека, се разбира, негативните можат да бидат попредизвикувачки. Како и да е, животот продолжува и ние секогаш можеме да научиме да ги реконструираме тие работи на попозитивен начин со малку духовитост и хумор и насмевка.

Ние решивме да собереме 10 луѓе кои се сретнаа со неочекуваното и побрзаа да ги споделат тие навистина зачудувачки моменти со нас останатите.

1. „Верверица излезе од мојот тоалет“.

2. „Отидов кај нов бербер и побарав да ми го истакне патецот“.

3. „Мојата девојка ми рече дека никогаш порано не готвела риба. Не го очекував ова“.

4. „Овој мрмот го исмева татко ми со тоа што седи на неговата стапица“.

5. „Извини, каде рековте?“

6. „Добро е што ставиле брајово писмо. Сега треба само да го видат зеленото светло“.

7. „Ги заборавив компирите во оставата, 6 месеци“.

8. „На ред е сопругот да готви. Тој вели дека ни снема леб. Велам: „Можете да користите крекери како замена“.

9. „Мојот бургер дојде со етикета, да знам дека е нов“.

10. „Ништо посебно, само куќа наопаку!“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.