10 луѓе што толку многу си ја сакаат работата, што не би земале ниту слободен викенд

За некои работата е втор дом и сакаат да се чувствуваат што е можно поудобно во овој дом. Некои со задоволство доаѓаар во канцеларијата, каде што ги чекаат грижливи колеги, кои во моменти на досада се спремни да сварат кафе. А некој ужива во работа на далечина, седи на клупа меѓу планинските врвови…

Ние исто така, си ја сакаме нашата работа и можеме да споделиме еден тон фотографии кои го одземаат здивот исто како и луѓето од оваа денешна статија.

1. „Работам од дома, па така денес домот го заменив со овој мал рај на земјата“

2. „Еден колега неочекувано ми свари кафе со насмеано лиценце на него. Досадата заврши!“

3. „Работам на истражувачки брод, вака изгледа еден ден во мојата канцеларија“

4. „Актерот Кен Јонг бил доктор во болницата кадешто работам!“

5. „Колегите понекогаш ме фотографираат додека работам. На мајка ми не и се допаѓа тоа баш!“

6. „Мојата работа е да ги следам планинските патишта во Швајцарија. Ова се погледите што ги гледам секој ден!“

7. „Навистина си ја сакам работата, видете со какви луѓе сум опкружена секој ден!“

8. „Просторијата за одмор во нашата фирма“

9. „На работа имаме компјутери пред лентите за трчање. Да работиме и да се релаксираме во исто време!“

10. „Работам на остров на југозападот на Австралија. Ова е изгрејсонцето и зајдисонцето што го гледам секој
ден!“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.