10 невообичаени предмети што не сме сигурни дали треба да постојат. Што мислите вие?

Изненадувачки, повеќе од 50% од жените би размислиле да користат женски писоар во јавен тоалет. Низ историјата, имало многу обиди овој уред да се направи широко достапен, но поради некоја причина не успеало. Оваа приказна не инспирираше да отидеме во мисија и да побараме и други слични вакви предмети кои се интересни за да постојат, ама не се во целост прифатени за да се вметнат во секојдневата употреба.

1. Писоар за жени

2. Фарови- лустери

3. Патики со екстра високи потпетици

4. „Е, за овде треба џогер!“

5. Лажен тест за бременост. Не сме сигурни дека ова треба да постои

6. Штиклата на овие штикли е штикла

7. Елка направена од пеликани

8. Најлошата лизгалка до сега измислена

9. Дланки за прстите на вашите дланки

10. Дневник во којшто ќе се води евиденција за посетата на тоалетот

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.