10 парови кои докажуваат дека хуморот ја прави љубовта посилна

Чувството за хумор е меѓу најпопуларните квалитети што луѓето ги бараат кај романтичниот партнер. Психолозите велат дека способноста да се смеете со вашиот партнер може да ги ублажи и некои лоши моменти.

Ние најдовме неколку слики кои докажуваат дека смешните моменти го прават животот многу подобар.

1. „Моето куче ѝ покажува на мојата девојка дека сум негов“.

 

2. „Се прашував зошто жена ми се насмеа кога ме замоли да ги сменам филтрите за воздух“.

 

3. „Денес направив добра слика од мојата девојка и кучето“.

 

4. „Решив да ја изненадам мојата девојка со нова завеса за туширање“.

 

5. „Фотографии што ги правам од дечко ми наспроти фотографии што тој ги прави мене“

 

6. „Мојата сопруга не беше воодушевена од нејзиниот роденденски подарок…“

 

7. „Мојот сопруг патува поради работа. Тој ми го даде ова за никогаш да не сум навистина сама…“

 

8. „Мојот вереник ме задеваше дека немам негова слика на моето биро, па ми го направи ова“.

 

9. „Мојата сопруга штотуку ми ја испрати оваа слика од нашата мачка како си игра зад телевизорот“.

 

10. Шега со ултразвук што ја направи мојот сопруг

„Го заменив ултразвукот на нашето бебе со фотографија од ксеноморф и ѝ го пратив на сопругата. Таа без да сфати го испратила на сите роднини“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.