10 скратени вицови за повесел продолжен викенд

Македонски политичар на суд. Судијата го прашува:
– Како ќе го објасните фактот дека во даночната пријава не сте пријавиле 17 недвижни имоти?
– Скромност почитуван судија!

– – – – – – –

– Брат, 35 години си веќе, кога ќе си најдеш сопруга?
– Не знам, многу ме бараат, многу ме пробуваат, ама немам среќа со жените…

– – – – – – –

– Вие кој сте?
– Јас сум мажот од вашите фантазии.
– А зошто си сам?

– – – – – – –

– Докторе, навистина ли сум стерилиен?
– За жал… Да!
– Лелеее, сега како да ѝ кажам на жената дека децата не се од мене?!?

– – – – – – –

Убаво е да си стјуардеса! Сите мажи веќе се сортирани по класи.

– – – – – – –

– Докторе, не се чувствувам добро!
– Пиете ли?
– Не.
– Е, како тогаш да се чувствувате добро?!

– – – – – – –

– Здраво! Јас сум блогерка, инфлуенсерка, веган и модел.
– Е здравје де, и мене за ништо не ме бива…

– – – – – – –

Кога ќе ја најдеш жената на твоите мечти, можеш да се простиш со останатите мечти.

– – – – – – –

– Зоки, зошто си ѝ подарил на баба ти фидбалска топка за роденден?
– А таа зошто само книги ми подарува?

– – – – – – –

Љубовница – тоа е дублерка, којашто го зазема местото на сопругата во с*кс сцените.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.