10 слики кои докажуваат дека секогаш има време за добро да се изнасмеете

Смеењето ослободува хормони за добро чувство. За наша среќа, светот е полн со хумористични луѓе и забавни сценарија и ситуации од реалниот живот, а да не зборуваме за постојаниот прилив на урнебесни слики што се поставуваат на Интернет и можат да го разубават секој досаден и мрачен ден.

Ние постојано бараме да создадеме лесна средина за нашите читатели и собравме неколку прекрасни забавни слики за ваше уживање.

1. „Убава масажа на главата!“

 

2. „Мојата слика наспроти сликата на мојата сопруга“.

 

3. „Се обидов да му направам колачиња на мојот сопруг за неговиот роденден“.

 

4. „Овој шатор изгледаше многу поголем на веб-страницата“.

 

5. „Маската што дојде со мојот костим за Бетмен…“

 

6. „Мојот пријател се исплаши кога го виде ова на паркингот на неговата канцеларија“.

 

7. „Конечно можам да оставам малку бакшиш!“

 

8. „Овие канти во Барселона имаат линија за слободни фрлања и лак за 3 поени“.

 

9. „Како нашата мачка, Мили, ни дава до знаење дека некој е тука“

 

1о. „На концертот на The Piano Guys во DC, мојот син не можеше да остане буден. Сепак имам слика со момците!“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.