11 луѓе кои очигледно не го разбрале описот на нивната работа

Има толку многу пати кога луѓето ќе зборуваат за здравиот разум , но вистината е дека тој не секогаш се користи. Ако беше така, сè околу нас ќе беше совршено. Но, можеби е добро што луѓето размислуваат поинаку, дури и ако тоа значи дека се прават грешки. И нема ништо посмешно од луѓето кои прават смешни грешки кои ни даваат нешто за насмевка.

Овие конструкции и дизајни покажуваат дена не секој се труди да го направи најдоброто кога е во прашање нивната работа.

1. „Сопственикот рече дека поставува врати за туш кабини“.

 

2. „Ах да… поправка на земјата.“

 

3. „Не е моја работа да ја одржувам портата да работи додека инсталирам цевки“.

 

4. „Се прашувам што дојде прво“.

 

5. „Тие само го направија делот од јагода преголем, па мораа да ја прилагодат количината на останатите. Но, сепак е смешно“.

6. „Морам да го гледам ова секој ден“.

 

7. „Поставете го знакот за ограничување на брзината“.

 

8. „Ова е нешто импресивно“.

 

9. „Значи, можете ли да свртите десно овде?“

 

10. „Персоналот повлече погрешна рачка и задникот на MD-80 падна“.

 

11. „Deadbolt е подготвен“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.