11 работи што членовите на семејството ги прават по дома кои ги вадат од такт и најтрпеливите

Во непознато друштво се однесуваме крајно пристојно. И кога ќе дојдеме дома, понекогаш престануваме да бидеме срамежливи. Затоа, роднините често знаат за нас работи за кои нашите колеги и пријатели никогаш не ни сонувале.

Ние сме изненадени од тоа колку начини постојат да се налутат членовите на семејството.

 

1. „Мама купува нови ножеви 2 пати месечно и се жали дека не се наострени. Конечно ми ја покажа својата острилка“.

 

2. „Ја замолив девојката да ја исече брокулата. Ми се чини дека претерала“.

 

3. „Жена ми го крена приборот за јадење“.

 

4. „Тато стави лозинка на нашата микробранова“.

 

5. „11 паметни телефони за една година беа скршени од момчето на мајка ми“.

 

6. Бев болен 2 дена. Никој не се мачеше да ги мие садовите во куќата“.

 

7. „Татко ми ми рече да седнам на задното седиште за кучето да седи напред“.

 

8. „Мама има ужасна навика да отсече парче овошје или друга храна и да го врати назад во заедничката чинија“.

 

9. „Вака жена ми ги суши кујнските ножеви“.

 

10. „Мама ме праша дали сакам да јадам половина пица. И таа ми го понуди ова“.

 

11. „Живеам со ужасни луѓе“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.