11 свадбени фотографии кои ги покажуваат моментите на најчиста емоција

Свадбите не се само за венчавка на 2 лица, туку и за суровите емоции и чувства кои доаѓаат со тоа. А фотографиите имаат моќ да ги доловат овие моменти на чиста емоција кои се срцето на секој ден од свадбата и ги прават да траат вечно. Без разлика дали станува збор за солзи од радост, смеа или тивки моменти на размислување, овие 15 свадбени фотографии совршено ја опфаќаат длабочината на чувствата доживеани во еден од најпосебните денови од нашите животи.

1. „Нашата ќерка го чепкаше носот низ цела церемонија. Беше совршено.”

 

2. „Кога семејството на сопругот е малку повисоко од твоето“

 

3. „Ја откажавме нашата голема свадба, купивме куќа со парите и направивме мини свадба само со нашите најблиски семејства во нашиот двор!“

 

4. „Околу 7 години по матурата, конечно се венчавме!“

 

5. „Оваа слика на татко ми и свекор ми како се држат за рака зад масата откако татко ми го заврши својот говор… срцето ми се топи“.

 

6. „Мојот сопруг доставува пошта во овој театар, а тие ни ги напишаа имињата со светлата!“

 

7. „Немавме намера да го фрлиме фустанот, но океанот имаше други планови“.

 

8. „Мојата реакција кога ја видов мојата невеста – бев толку емотивен што татко ми стана и ме фати пред да паднам на колена“.

 

9. „Вчера се омажив во 30-та недела од бременоста“.

 

10. „Мојата помала сестра ми има аутизам. Таа ме изненади со говорот“.

 

11. „Татко ми минатата година стана глув и плус е ограничен во движењето, но сепак сакаше да танцува со ќерка си“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.