12 случајности кои докажуваат дека животот е луд сценарист

Има околу 8 милијарди луѓе на земјата, а има 0,11 проценти шанси дека секое лице може да има „странец близнак“. Или, со други зборови, ако земеме 10.000 луѓе, околу 11 од нив треба да имаат близнак. Нашите денешни херои имаа совршена шанса да се соочат со овој и други случајности што им ги подготви вселената.

Ние се чувствуваме воодушевени кога ни се случуваат вакви работи и сакаме да споделиме 12 слики со вас кои покажуваат дека животот е полн со забавни несреќи.

1. „Името на ликот на Адам Сендлер во неговиот нов филм „The Do-Over“ е Макс Кеслер. Јас се викам Макс Кеслер. О, да, и јас изгледам исто како него“.

 

2. „Топлината на телото прави да изгледа како мали духови кои лебдат на автобуската станица“.

 

3. „Начинот на кој овој лист се вклопува во линијата за паркирање“.

 

4. „Мојот возач на автобус изгледа речиси исто како Волтер Вајт од Breaking Bad“.

 

5. „Само куче што спие“.

 

6. „Пијалокот беше повеќе шокиран што го истурив отколку јас што бев“.

 

7. „Оваа банана изгледа токму како кучето на мајка ми“.

 

8. „Ја најдов на земја истата слика како онаа на клучевите од колата на дедо ми.“.

 

9. „Мојата братучетка Ани е иста со нејзината баба“.

 

10. „Меур се заглави на едно мало праменче од пајажина“.

ѓ

 

11. „Мојот снешко падна и се стопи, но лицето и косата му изгледаат исто“.

 

12. „Овој човек изгледа исто како тој на сликата зад него“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.