12 загатки кои вашите очи не се подготвени да ги решат на прв поглед

Една алатка која секој добар фотограф знае добро да ја користи е перспективата на нивните фотографии. И додека секој може да направи слика со создавање на перспектива од врвот до дното, има моменти кога работите се случуваат случајно. Потребен е само еден момент и еден клик за да се сними најдобрата и најзбунувачката слика што ќе ја видат оние околу вас.

1. Дефиниција за бебешко лице.

 

2. „Чудна метална дупка во езерото“.

 

3. „Песокот распрснат на оваа нова велосипедска патека прави да изгледа како сонцето да сјае“.

 

4. Минијатура на галеб.

 

5. „За кога ги мразите вашите гости во хотелот“.

 

6. Ако само погледнете на долната лева страна, ќе го видите.

 

7. „Начинот на кој овој камион е обоен да изгледа како да е отворен“.

 

8. Дали таблата е на подот или столот левитира?

 

9. „Мојата полна чаша млеко што направи чашата да изгледа наопаку“.

 

10. Само нормална фотографија од пријатели или можеби не?

 

11. „Убиствена насмевка на таа птица“.

 

12. „Топката не му е на глава. Таа е на подот зад него “.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *