13 дизајни што се доволно уникатни и дефинитивно заслужуваат медал!

Понекогаш имагинацијата може да ни донесе неочекувани резултати. Дури и шише кечап може да стане домашен телефон од перспектива на дизајнер. Таквите луѓе сакаат да собираат работи и да додаваат некои необични детали. Овој вид на креативност не е популарен, но сепак, интересен.

 

1. „Некој добро се снашол“

 

2. „Необична торта од собрани алишта“

 

3. „Специфичен фустан со рака“

 

4. „Пријателски столчиња за во градината“

 

5. „Ова е дизајнот на патиките на мојот сопруг, нашата мачка“

 

6. „Оваа мала полупечена работа“

 

7. „Срце- колач“

 

8. „Оваа светилка од 350 евра“

 

9. „Ова го видов во двор во Хелсинки“

 

10. „Оваа торта- бубачка“

 

11. „Овој тајвански рецепт со измешано солено и благо“

 

12. „Овој богат тоалет“

 

13. „Телефон направен како шише кечап“

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.