13 фотографии на луѓе чија смисла за хумор е нивната супермоќ!

Некои луѓе се како сончеви зраци – секогаш има насмевки на нив. Ако времето е страшно, овие луѓе секогаш ќе ги развеселуваат другите, ако немаат среќа, секогаш ќе се смеат и ќе продолжат понатаму. Овие 15 фотографии се направени од луѓе чија смисла за хумор е нивната супермоќ.

1. „Јас како ѕвездата од „Мапет шоу“

2. „Го поправив прозорот на единствениот начин што знам“

3. „Несомнено најдобрата фотографија што ја направив на свадбата на сестра ми“

4. „Другарот изгуби облог, па јас ја бирам неговата фризура овој месец“

5. „Милано е градот на модата“

6. „Мојот брат е на одмор и ме замоли да му ја проверам мачката. Му го испратив ова“

7. „Хирургот денес после операцијата, ми напиша потсетник на нозете, која нога да ја пазам“

8. „Маж ми сакаше да направи делфин за коктел“

9. „Ќерка ми конечно сфати дека не ја носиме во Париз секој викенд“

10. „Кога на баба ти ќе и ги покажеш фармерките“

11. „Мојата снаа ме замоли да го направам ова на „Фотошоп“

12. „Кучињата на сестра ми почнаа да лаат, па мачката го направи ова“

13. „Неодамна отидов со дедо ми на риболов“

Која од овие фотографии најмногу ве насмеа?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.