13 кул работи кои доволно е да ги користите само еднаш за да се заљубите во нив засекогаш!

Многу работи што ги користиме во секојдневниот живот се чини дека се смислени до најмалите детали. Но, како што велат, нема ограничување до совршенството. Дури и торбичката со појас, џемпер или машина за миење садови може да има дополнителна функција што може да создаде ефект.

Веруваме дека кул нештата треба да станат дел од нашиот живот, како оние споменати во оваа статија.

1. „Новиот ранец што го купив има внатрешно прикачена мала LED светилка за да ви помогне да најдете работи во него во темница“.

 

2. „Овој маркер има проѕирен дел, за да можете да видите што подвлекувате“.

 

3. „Мојот туш има рачка за притисок и рачка за температура. Сега секогаш имам вода со совршена температура“.

 

4. „Мојата машина за миење садови го проектира преостанатото време на подот бидејќи нема видлив преден панел“.

 

5. „Етикетите на овој џемпер се зашиени на мали парчиња ткаенина, така што е полесно да се исечат“.

 

6. „Удобната дупка за прстите што го прави исклучувањето од штекер безбедно и без напор“.

 

7. „Лифтот во оваа јапонска станбена зграда има контејнер со храна и вода и пренослив тоалет во случај на дефект“.

 

8. „Овој пакет со сок го објаснува животниот трик за непречено ставање на вашиот пијалок“.

 

9. „Не мора повеќе да ги барате малите  знаци за лево и десно на вашите слушалки“.

 

10. „Рачки на вратите од јавни тоалети што сите ги сакаме. Да ги отвораме со лакт!“

 

11. „Ова тоалетно седиште има додаток за седење на мали деца“.

 

12. „Пешачките премини во Кореја имаат светлосни црева на земјата за да им сигнализираат на луѓето“.

 

13. „Можете да купите игли за шиење каде што конците се веќе наместени“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.