13 луѓе кои успеале да ги исполнат своите цели и ќе ве мотивираат со нивната истрајност

Одвојувањето време за себе можеби е една важна работа на која секогаш забораваме, како за нашето ментално, така и за физичкото здравје. Сепак, често мислиме дека ни треба многу време за да се промениме, но не сфаќаме дека понекогаш само 30 минути дневно можат да бидат доволно. Овие 15 луѓе се вистинска инспирација и докажаа дека секоја пречка може да се надмине.

 

1. „Детето станува поголемо, а јас помала“

 

2. „После години неплодност, 1 загуба и 7 процедури“

 

3. „После 4 години труд“

 

4. „Нашата свадба во 2010 години и обновување на заветот во 2022“

 

5. „Имам уште многу, но ве молам погледнете ја разликата“

 

6. „На моите им рекле дека нема шанси да ја преживеам, фаталната несреќа што ја доживеав“

 

7. „Требаше само да погледнам назад и да видам од каде започнав“

 

8. „Диплома која се заработува за 2 години, јас ја добив за 8. Сега не вреди толку многу, но тоа е мое достигнување и се гордеам со тоа“

 

9. „Изгубив третина од мојата тежина и го истрчав мојот прв маратон“

 

10. „30 години патев од неплодност, но минатата година дознав дека сум бремена. Ова е мојот 8 месечен син“

 

11. „Во моето 3 годишно патување, изгубив многу тежина, лош сопруг и добив сосема нов живот! Сѐ уште не сум готова“

 

12. „Многу може да се случи за 8 години“

 

13. „Решив дека не треба да се откажувам!“

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *