13 палави домашни миленичиња кои ги држат своите сопственици зафатени 24/7

Не е ни чудо што толку се врзуваме за нашите миленици. На крајот на краиштата, тие живеат со нас под ист покрив и ни носат многу забава и дружење. Но, кога нашите крзнени пријатели ќе одлучат дека го сакаат нашето целосно внимание, нивните палави постапки низ куќата нѐ тераат постојано да внимаваме на нив. Иако честопати може да се чувствуваме фрустрирани или лути поради нивната палавост, брзо забораваме дека сме лути на нив во моментот кога зјапаат во нас со своите невини очи затоа што нашите миленици ги поседуваат нашите срца.

 

1. „Не сум во опасност. ЈАС СУМ опасноста“.

2. „Ми се одеше во тоалет и имав што да видам“

3. „Мојата свршеница го помина целиот викенд садејќи цвекиња. Утрово се разбудивме на ова“.

 

4. „Ова е доктор Греј, тој сака да ми ја отежнува работата што е можно повеќе“.

5. „Татко ми вели дека никогаш не може ништо да јаде на мир“.

6. „Нашата мачка ја уништи вазната со цвеќиња на баба ми“.

7. „Тој го јаде мојот сендвич додека стои на парчето леб што му го дадов“.

8. „Мојата нова мачка го кине сертификатот за посвојување“.

9. „Го добив мојот прв сукулент. Кој траеше 8 часа“.

10. „Лежев на мојот кревет и прелистував Редит кога одеднаш“.

11. „Среќен сум што таа повеќе не прави вакви работи“.

12. „Сакавме романтична слика. Нашето куче имаше поинаква идеја…“

13. „Претпоставувам дека тогаш завршив со моето кафе“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *