13 слики кои докажуваат дека природата е духовит, но и дрзок уметник кој знае да не насмее!

Денес имаме за цел да ви ја покажеме забавната страна на природата.Генерално, имавме успешна мисија барајќи смешни фотографии кои ги приредила природата, затоа што очигледно таа сака да се шегува со нас.

1. „Цензура“

2. „Дух на некое куче се појави во ова парче дрво“

3. „Дрво со задник“

4. „Мачката сака да и приредуваат претстави“

5. „Никогаш не сум видел гулаб со пердуви на нозете“

6. „Овој домат има потреба од тоалет“

7. „Лубеница со јазици“

8. „Омилена положба на оваа змија е кога е виолински клуч“

9. „Модар домат- лажго со голем нос“

10. „Крава со череп на лицето“

11. „Светулка слета на главата на моето куче“

12. „Моето пиле е природно нашминкано“

13. „Кој кого копира?“

Ако природата имаше изложба, како би ја нарекле?

 

  • Baze напиша:

    имате комбинација од планини во Македонија што личи на профил на човечко лице

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.