13 уморни деца ни покажуваат дека нема „правилно“ место или време за дремка

Заспивате во тоалетот или дури и стоите? Но, кога ќе ги видите местата и позициите во кои се „онесвестиле“ овие мали луѓе, веројатно ќе сакате да ги испробате и вие. Тие изгледаат толку удобно и ни покажуваат дека можеме да заспиеме речиси секаде ако сме доволно уморни.

Луѓето на Интернет објавуваа слики од нивните деца како спијат на чудни места, а ние сакавме да ги споделиме со сите вас.

 

1. „Фотографијата ми ја испратија од градинката на син ми. Очигледно бил многу изморен“

 

2. „Не сме сигурни дали си играла или пробувала да биде смешна, но вака заспала“

 

3. „Вака заспа мојот син вечерва. Јас сум љубоморен“

 

4. „Мојот брат во 1989 година, заспа вака“

 

5. „Внукот на мојот пријател заспа вака“

 

6. „Ќерка ми заспа вака додека гледаше бејзбол натпревар со мене“

 

7. „Зарем и на скалите?“

 

8. „Мојот син ми заспа на глава“

 

9. „Мојот син заспа вака и продолжи да скока на скокачот“

 

10. „Денес ја прескокна вечерата“

 

11. „Мојот син заспа држејќи кученце во рацете“

 

12. „Внук ми заспа вака. Не сум сигурен што прави“

 

13. „Начинот на кој синот на брат ми заспа гледајќи цртани филмови“

 

14. „Не сакаше да игра повеќе“

 

15. „Позицијата во којашто моето дете заспа…“

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *