14 луѓе чиј ден се претворил во вистински КОШМАР

Не постои начин да избегаме од лош ден одвреме-навреме. И додека обично се нервираме или лутиме на немили настани, можеме да се потсетиме и дека ова е само привремена ситуација. А тоа може да биде и среќа во несреќа, бидејќи лошата среќа нè учи навистина да цениме и да бидеме благодарни за една добра работа кога ќе ни се случи, наместо да ја земаме здраво за готово.

 

1. „Како таа спие со нашето куче, а како спијам јас“

 

2. „После 10 минути работа“

 

3. „Само што влегов во нашиот камп на 450 километри оддалеченост од дома“

 

4. „По летот“

 

5. „Мајка ми го избриша пола свет додека го чистеше глобусот“

 

6. „Една папуча беше падната позади печката цела зима“

 

7. „Мојот глушец имаше мала несреќа“

 

8. „Кондури од 150 долари“

 

9. „Свекрва ми го ишиша синот без да праша“

 

10. „Начинот на кој девојка ми ја сече пицата“

 

11. „Овој појадок ме чинешее 19 евра“

 

12. „Мојот дечко ми ја испушти торбичката со шминки од раце“

 

13. „Мојата сопруга го фрли путерот од кикирики затоа што бил празен“

 

14. „Оваа дама не знае што е тоа личен простор“