14 ситуации кога луѓето не си верувале на сопствените очи и им требало разјаснување

Правиме стотици, ако не и илјадници слики секогаш кога излегуваме. Ги ѕиркаме еднаш или двапати пред да ги ставиме во „кутија со сувенири“ и да заборавиме на нив. Но, понекогаш случајно правиме прилично збунувачки слики кои ги стимулираат сите клетки во нашиот мозок. Еве ги најзбунувачките слики што ги најдовме на интернет, а кои можат да направат да се чувствувате како да сте го однеле мозокот во теретана.

 

1. „Совршен тајминг“

 

2. „Добра копија“

 

3. „Поинт Рејес, Калифорнија“

 

4. „Необјаснива фотографија, која мојот другар ја направил денес“

 

5. „На која страна е основата од соларните панели?“

 

6. „Мачка со нога која расте надвор од нејзиниот стомак“

 

7. „Немам тело“

 

8. „Мојот телефон изгледа проѕирно во џебот од фотељата за кампување“

 

9. „Моето колено личи на бебешко лице“

 

10. „Скаменета жаба“

 

11. „Оваа тиква изгледа како стара птица“

 

12. „На прв поглед, оваа мачка изгледа огромна“

 

13. „Седиштето на моето дете ми се чуди“

 

14. „Две мачки на улица“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.