14 трансформации на домови кои како да биле допрени со МАЃИЧНО СТАПЧЕ

Понекогаш поправките се доволни за да земете длабок здив и да ја почувствувате свежината на животот, бидејќи во пријатен простор сѐ оди сосема поинаку. На хероите од нашиот избор им е здодевно да гледаат досадни ѕидови и стар мебел, па зедоа сè во свои раце и го претворија мрачниот простор во пријатен. Да ги погледнеме нивните достигнувања и да се наполниме со расположение.

 

1. „Еве неколку ситници како го променија нашиот дом“

 

2. „Собата е буквално 2х2 метри“

 

3. „Ја реновиравме цела куќа, но бањата беше најтешка за средување“

 

4. „Детска спална соба на таванот“

 

5. „Ремонт на кујната“

 

6. „Имаше мала пукнатина во гипс картонот, па решивме да го преуредиме цел тоалет“

 

7. „Бањата изгледа непрепознатливо“

 

8. „Домашна канцеларија, пред и по реновирање“

 

9. „Сѐ започна од една ситна поправка на кадата“

 

10. „Старите страшни скали сега се сосема попријатно место за движење“

 

11. „Балконот, пред и потоа“

 

12. „Мала бања „направи сам“

 

13. „Пред и по промената на спалната соба во мојот кампер“

 

14. „Реновирање од темел, на имотот стар 120 години“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.