14 жени кои заборавиле дека постои бричот и одлучиле повеќе да личат на тато

Сè уште постои стигма околу жените, што имплицира дека тие мора да ги бричат своите тела, едноставно затоа што изгледаат поженствено. Сепак, некои жени не се согласуваат со тоа и решија да отфрлат било каков начин на отстранување влакна. Тие немаат проблем да ги покажат своите тела како вакви.

„И покрај тоа што ќе ми каже општеството, влакната на пазувите ме прават да се чувствувам толку женствено“.

„Моите нозе по пливање.“

„Цела вечност ги немам избричено пазувите.“

Природен изглед е секогаш добра идеја.

„Само влакнести пазуви кои ѕиркаат.“

„Да се биде природна е одлично“

„Се сеќавам на последниот пат кога се избричив и колку жалам за тоа.“

„Едвај чекам да го покажам моето влакнесто тело ова лето.“

„Прекрасен ден да го прифатиш природното тело.“

„Само сум природна во природа.“

„Ми се допаѓаат влакната кои ѕиркаат од под облеката.“

„2 години без бричење е одлично чувство.“

„Сончање во мојот двор денес.“

„Се чувствувам прекрасна со моите пазуви.“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.