15 деца кои се толку фасцинантни уште од нивниот прв ден живот

Децата се, без сомнение, постојан извор на забава и смеа за нас. Понекогаш тие се однесуваат лошо или кажуваат работи на начини кои се надвор од нашето разбирање. Но, фактот што сите тие ги прават овие работи ненамерно е она што најмногу го обожаваме кај овие мали суштества. Ајде да ги погледнеме овие деца за да ја добиеме вашата дневна доза смеа и сладост денес.

 

1. „Погледнете го моето девојче, таа веднаш осудува“

 

2. „Мојата ќерка сега има 10 месеци, па направив сендвич во нејзина чест“

 

3. „Еве ја мојата ќерка, веќе е совршена“

 

 

4. „Мојот син утрово ги исфрли своите емоции“

 

5. „Еве го мојот син Леополд, господар на својот мал универзум“

 

6. „Скоро се идентични, нели?“

 

7. „Мојата омилена фотографија“

 

8. „Прв пат го запознав детето на мојот пријател“

 

9. „Омилената фотографија од син ми од пред 5 години“

 

10. „Се обидува да ја поправи машината за со неговиот дедо“

 

11. „Тој беше возбуден, дека ќе го гледа филмот, цела недела“

 

12. „Ова е најубавата слика што некогаш сум ја направил“

 

13. „Го прави ова напучено лице уште од раѓање“

 

14. „Инаку сите ќе врскаа одеднаш“

 

15. „Му реков на постариот син да не се приближува толку кон новото братче, ова беше неговото решение“

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *