15 фотографии (пред и потоа), кои ќе ви покажат колку драстично можат да се променат работите

Честопати можеби пропуштаме мали промени поради тоа колку сме преокупирани со други работи. Сепак, штом ќе ги споредиме трансформациите, не можеме а да не се зачудиме колку е различен крајниот резултат. Овие корисници решија да ги овековечат моментите „пред“ и дефинитивно не зажалија откако ја забележаа разликата.

Денес ви откриваме интересни трансформации на луѓе, животни, па дури и предмети.

 

1. „Штотуку пешачев 3218 километри од Џорџија до Мејн. Ова е моето лице пред и по планинарењето“

 

2. „Пред и по алергиска реакција“

 

3. „Пред наводнување и околу половина час по наводнувањето“

 

4. „Пред и по чистење со восок“

 

5. „Пред и по 4 годишен курс по керамика“

 

6. „Моите блузи ја означуваат мојата разлика во дебелината од 100 килограми“

 

7. „Мојот пријател пешачеше од Мексико до Канада“

 

8. „Дворот на баба ми во Порторико пред и по ураганите Ирма и Харви“

 

9. „Лицето на мојата мачка пред и откако жена ми и кажа дека столот не е за неа“

 

10. „Пред и откако ме забележа дека фотографирам“

 

11. „Ја исчистив длабински мојата соба откако ја победив депресијата“

 

12. „Пред и откако се вселивме на имотот“

 

13. „Малку повеќе им се посветив на чизмите“

 

14. „Изгубив околу 120 килограми и сум како нова личност“

 

15. „Пред и откако ѝ кажав на мојата девојка дека е најубавата жена на светот“

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.