15 мистериозни фотографии кои не се „фотошопирани“, а се толку збунувачки за да бидат реални

Да се добие добра перспектива на фотографија, не е секогаш толку лесно и едноставно. За да направите нешто да изгледа поблиску или поголемо отколку што е, потребна ви е многу вештина и исто така да бидете на вистинското место во вистинското време. Понекогаш може да биде потребно многу време и многу фотографии за да го доловите тоа што сакате. А некогаш, можете да стигнете таму и случајно.

 

1. „Камион за испорака на мебел, паркиран пред нашата зграда“

 

2. „Мислам дека погрешно ја составив мојата мачка“

 

3. „Чадор-глава е чувар на базенот“

 

4. „Усни на задниот дел од главата“

 

5. „Ова не изгледа реално“

 

6. „Кул фризура“

 

7. „Лебдечка корпа за отпадоци“

 

8. „Проѕирна гитара?“

 

9. „Невообичаено слаби нозе“

 

10. „Се соедини со позадината“

 

11. „Јасно е дека подот е направен од стопени сладоледи“

 

12. „Невидлив шкаф“

 

13. „Ако ја купите оваа постелнина добивате и бебе со неа“

 

14. „Татко ми утрово ја запозна својата жена двојник“

 

15. „Имам чудни прсти и можам да ги виткам сите зглобови“

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.