15 моменти од реалниот живот кои кога ќе ги забележите ќе треба да зјапате во нив

Кога фотографираме, повеќето од нас не размислуваат да го испитаат секој дел од позадината. Обично сме премногу фокусирани на тоа како изгледа нашата коса или која било тема што ја фотографираме за да ја забележиме целата слика. Дури и кога ќе погледнеме назад на нашите слики подоцна, можеме да одиме повеќе во детали, а пак тоа да биде површно.

Но, можеби треба да почнеме да ги гледаме нашите фотографии малку повнимателно; можеби ќе бидеме изненадени кога ќе најдеме скриени детали или фотобомбардери во позадина кои целосно ја менуваат природата на сликата.

Мојата перница има изненадување внатре

Не мислев дека всушност ќе изгубам во играта „Криенка“ со мојот внук

Место за сè

Ја направивме оваа фотографија во пештерите на Бренсон, MO пред повеќе од 2 години. До сега не го забележавме нашиот неочекуван гостин.

Кога ќе го забележите

Четворица сме се колнам!

Мојата ќерка мислеше дека ова е таа. Бонус: Мојот син во позадина.

Забележете го кучето

Не, грешите. Погледнете поблиску.

Погледнав, а мојата мачка го правеше истото како и завесата.

Ова може да се случи кога трепкате побрзо од објективот на вашиот фотоапарат

Јас на пет години. Кога ќе го видите…

Непозната жена дојде до мене и девојка ми за да ни ја покаже фотографијата што таа ни ја направи.

Кога ќе го видите…

Ја изгубив мојата мачка денес и на крајот го најдов како зјапа во мене.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.