15 случаи во кои дизајнерите заборавиле дека работите што ги создаваат треба и да можат да СЕ ЧИСТАТ

Луѓето на интернет споделија фотографии во кои работите од дизајнерски аспект изгледаат навистина уникатно и интересно, но од аспект на здравје и чистота дискутабилно.

Скролајте и проверете ги ѕидовите од ткаенина, базените под спалната соба и другите интересни, но крајно непректични, дизајнерски решенија.

1. Мермер што личи како на скалите да има ткаенина.

 

2. Аголни штитници против прашина за скали, почувствував дека припаѓаат овде.

 

3. Мириса на пајаци во сите саксии.

 

4. Ова е мијалник во куќа што ја чистам. Супер кул изглед, но страшно за чистење. Морам да земам четка и да го четкам, исто така нивните ѕидови кои се во бањата се ткаенина што е супер тешко да се исчитат. Супер подлога за бактерии.

 

5. Мал „фаќач“ за прашина….

 

6. Почекај! Има базен под креветов.

 

7. Имам Прашања..

 

8. Стаклено шише за хранење за доенчиња од викторијанската ера. Овие шишиња станаа познати како „шишиња за убиство“ и беа почва за бактерии. Тие станаа водечка причина за смртта на доенчињата бидејќи беа толку тешки за чистење.

 

9. Овие лустери за ресторани.

 

10. Не знам ни што да кажам за ова. Сега се чувствувам малку непријатно. Имајте убав ден.

 

11. Кралска тоалетна школка.

 

12. Може ли да ви го претставам „мекиот“ плакар.

 

13. Леле. Само Леле!

 

14. Не е потребно стакло.

 

15. Tumbleweed Лустерот…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.