15 татковци- генијалци кои додека мама не е дома, имаат СЀ под контрола

Ние секогаш сметаме дека родителството е најсериозната работа на светот. Но, изненадувањето е дека тоа е и одлична можност уште еднаш да се втурнете во безгрижно детство и да правите многу забавни работи со вашите деца. И еве некој доказ за тоа.

 

1. „Како да ја заштитиш новогодишната елка?“

 

2. „Супер ни оди“

 

3. „Се научив да навивам тивко“

 

4. „Побара да ми седне во скут, а потоа само одеднаш заспа“

 

5. „Направив ваква соба за моите деца да можат да ужиаат играјќи си со боја“

 

6. „Тастатурата од 15 долари го реши проблемот да работам на лап топ без бебе тастатура“

 

7. „Да му дозволиме на малиот човек да го почувствува возењето“

 

8. „Среќна есен“

 

9. „Мојот обид за чување деца“

 

10. „Кој рече дека татковците не можат да извршат повеќе задачи одеднаш?“

 

11. „Лесно хранење“

 

12. „Се гушеше во солзи радосници“

 

13. „Жена ми рече да ги дотерам“

 

14. „Направив тајно место за читање“

 

15. „Ни недостасуваше мама“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.