16 луѓе кои дозволија нивните лузни да се претворат во вистински ремек- дела

Како што гасеницата се трансформира во нешто грациозно како пеперутка, ние исто така можеме да го претвориме сеќавањето на нешто трауматично со лузни на нашата кожа во ремек-дело. Во случајот со овие храбри луѓе, потребна беше само вештата рака на уметникот за тетоважи Ракел Готје.

Ние се чувствуваме горди на оние кои се осмелуваат да му го покажат своето вистинско јас на светот, па затоа составивме листа на слики од овие прекрасни трансформации.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.