16 луѓе кои ги добија подароците кои најмалку ги очекуваа!

Кога подготвуваме подароци, обично се трудиме да погодиме што сака или што му треба на човекот најмногу. Иако оваа тактика е вин- вин ситуација, на крајот може да останеме без идеи и тогаш нашата креативност стапува во игра. Можеби ќе добиете инспирација за ова од нашата листа на подароци што луѓето не очекуваа да ги добијат.

 

1. „Секоја година ѝ подарувам на жена ми за роденден календар со јаки момци, но мојот лик на нив“

 

2. „Магијата е во дупката“

 

3. „Ова беше нашето изненадување за колегата кој слави роденден денес“

 

 

4. „Ја продаваме куќата, па ова ќе им го оставам на идните сопственици“

 

5. „Размена на подароци помеѓу брат и сестра“

 

6. „Денес е ден на ИТ професионалците, ова беше тортата што ни беше подарена“

 

7. „Мојата сопруга со месеци ме снимала тајно како спијам, за на денот на татковците да ми ги даде овие фотографии“

 

8. „Оваа голема тоалетна хартија беше мојот подарок за Божиќ“

 

9. „Кој од кој полош подарок?“

 

10. „Череп од Т-рекс, подарок за мојот пријател кардиохирур, од некој негов пациент“

 

11. „За подарок добив базен, еве како го искористив“

 

12. „Не бев сигурен дека оваа воопшто постои, чоколадно стапало!“

 

13. „Јас сум студент по медицина, а сестра ми ми ги подари најдобрите чорапи на целиот свет“

 

14. „За Арчи!“

 

15. „Ресторанот во кој работам се затвора, па сите си добивме подароци од менаџерот“

 

16. „Оливер доби Божиќен подарок“

  • Hu BaBa Hu напиша:

    Zdr, asl, pls, kisce, super ste, laik🤗

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.