16 луѓе кои ги покриле своите лоши спомени со прекрасни тетоважи

Главната причина зошто луѓето избираат да направат каква било тетоважа е тоа што им се допаѓа како изгледа на нив. Во случај кога некое лице има лузна што го потсетува на нешто непријатно, тие имаат дополнителна причина да ја сокријат. Нешто што треба да се има на ум е дека тетоважите со лузни се генерално поболни од обичните тетоважи бидејќи иглата го слика ткивото на лузната. И додека постојат сериозни дилеми за кои треба да размислите, има некои луѓе кои го надминуваат својот страв и им веруваат на своите уметници за тетоважи.

 

1. „Конечно ја сокрив лузната на стомакот“

 

2. „Има смисла нели?“

 

3. „Мислам дека сфатив дека мојата толеранција на болка е огромна“

 

4. „Мал додаток на мојата лузна“

 

5. „Успешно прикривање на мојата лузна со тетоважа“

 

6. „Изгубив многу килограми и кожата на мојот стомак заслужи тетоважа“

 

7. „Може ли човек да има омилена лузна?“

 

8. „Беше момент на инспирација“

 

9. „Прикривање на лузна од изгореница“

 

10. „Мојата лузна стана гранка“

 

11. „Моето пред и потоа“

 

12. „Безопасна игла на врвот на мојата лузна, за да ја чува тука“

 

13. „Требаше да почекам 2 години за целосно да заздрави“

 

14. „Мојата лузна стана був со три очи“

 

15. „Секирата е виновна“

 

16. „Пајакот ми ја сошива лузната“

Дали имате тетоважи и ако имате каков тип на дизајн ви се допаѓа најмногу?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.