16 луѓе кои откако отишле „под нож“ мислеле дека ќе се разубават, но потоа 100 пати се покајале

Во 2020 година, САД имаа над 4,5 милиони клиенти за естетски операции, држејќи го рекордот. Сè повеќе луѓе се одлучуваат за козметички промени во изгледот во последниве години. Сепак, не секој е задоволен со идејата за козметичка процедура поради стравот од незадоволителни резултати.

 

1. „Дали вака треба да изгледа мојата брада по операцијата? Изгледам како Лигњавко од „Сунѓерот Боб“

 

2. „Денес ставив филери на усните, ама овој оток малку ме плаши“

 

3. „Два месеци по операција ринопластика се чувствувам ужасно и изгледам вака!“

 

4. „Дали моите филери се во ред? Не ми изгледа баш“

 

5. „Толку сум загрижена и жалам за операцијата што ја направив“

 

6. „Прв пат ставам ботокс и не паничам ама мислам дека не треба да изгледа вака“

 

7. „Каде се резултатите? Не ги гледам“

 

8. „4 дена по ставањето ботокс и веќе изгледа пострашно“

 

9. „1 подоцна ринопластиката изгледа многу полошо отколку што беше“

 

10. „По 6 дена од интервенцијата, мојата горна усна веќе личи на паткина уста“

 

11. „Разговарав со хирург и ми рече дека е возможно по операцијата да изгледа полошо, но ја сум во паника, што да правам?“

 

12. „Еве што значи кога Азиец ќе направи ринопластика, сѐ уште ми е отечен носот и по неколку месеци…“

 

13. „3 недели по ринопластика и лифтинг на усните. Не треба да изгледа вака, нели?“

 

14. „Имав максилофацијална операција и моето лице и после месеци е сѐ уште изобличено“

 

15. „Пред 3,5 часа ставив филери и веќе имам модринки на усните“

 

16. „Дали е ова нормално за 1 мл хијалуронска киселина?“

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.