16 луѓе кои ѕирнале на кратко во минатото и го донеле во сегашен момент, но со огромна доза на хумор

Живеењето во минатото не е здраво, но тоа не значи дека не можете да ги навраќате некои од вашите омилени спомени одвреме-навреме. Всушност, сè повеќе луѓе се враќаат во своите помлади години со пресоздавање стари фотографии од себе и од другите. Покрај тоа што е забавен тренд за оние кои го прават тоа, исто така е неверојатно забавно за оние однадвор да ги видат резултатите.

 

1. „Јас и мојата сестра близначка го направивме ова за нашите родители за Божиќ“

 

2. „Случајно ја рекреирав старата фотографија на дедо ми кога го посетив неговиот роден град“

 

3. „Ист ден, 50 години разлика“

 

4. „Татко ми и брат му наспроти моите две деца“

 

5. „Тоа сум јас како малечка и сега мојата ќерка“

 

6. „Брат ми и јас си поигравме малку. Исти сме!“

 

7. „20 години подоцна“

 

8. „Малку само ја модифициравме старата фотографија“

 

9. „Посакувам да го задржам тоа достоинствено движење“

 

10. „Мојот брат близнак и јас за нашиот 30 роденден, ја повторуваме нашата најсрамна фотографија“

 

11. „Нашата омилена семејна фотографија“

 

12. „Редит“ не инспирираше“

 

13. „Признаваме дека беше малку незгодно“

 

14. „Јас ѝ го нацртав лицето на мајка ми, па таа на мене. Помеѓу овие 2 фотографии има разлика од 20 години“

 

15. „Денес наполнив 21 година и татко ми го објави ова на неговиот „Фејсбук“

 

16. „Селест Барбер ја пресоздава сликата на Селена Гомез“

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.